Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για  οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε (και θα σας επιστραφούν τα  χρήματά σας με τον ίδιο τρόπο πληρωμής που πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή), ή να το αλλάξετε.

Τα έξοδα αντικαταβολής των 2€ δεν επιστρέφονται, επιστρέφεται μόνο η αξία του ρούχου!

Αλλαγές και επιστροφές γίνονται το αργότερο εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την  ημερομηνία παραλαβής αφού πρώτα μας ενημερώσετε   στο τμήμα εξυπηρέτησης της  Nuovowomanfashion, 2310721745 ή στο nuovowomanfashion@hotmail.gr.

Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να  επιστρέψετε η να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα  παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή  υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που  συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το  παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη  λιανικής πώλησης. 

Ελλάδα: 

Για επιστροφές το κόστος εξόδων αποστολής του προϊόντος επιβαρύνει τον  αγοραστή. 

Για αλλαγές το κόστος εξόδων επιστροφής και μετέπειτα αποστολής του προϊόντος  ανέρχεται στα 8 ευρώ (εφόσον στάλει με την acs courier) και επιβαρύνει τον  αγοραστή κατά την παραλαβή του προϊόντος αλλαγής. Διαφορετικά μπορείτε να το  επιστρέψετε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε με δική σας χρέωση και όταν  παραλάβετε το προϊόν της αλλαγής πληρώνεται 4 ευρώ τα έξοδα αποστολής. 

Οι προσφορές 50% και άνω δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται. 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη όσον αφορά την ενδεχόμενη  τοποθέτηση ελαττωματικού προϊόντος στην παραγγελία σας και γι αυτό προχωρά  στην αντικατάσταση του εφόσον η ενημέρωση από εσάς γίνει το αργότερο εντός 6  ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου και το ρούχο έχει την ετικέτα  και την αρχική του συσκευασία. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις  ακολουθείτε την εξής διαδικασία: 

Σας αποστέλλουμε ένα νέο προϊόν χωρίς έξοδα αποστολής. Παραδίδετε το  ελαττωματικό προϊόν στην acs courier την στιγμή που θα σας δοθεί το νέο πακέτο. Η  αλλαγή γίνεται σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών για Ελλάδα. 

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης της  Nuovowomanfashion, 2310721745 (10:00πμ-16:00μμ).